Telttapaikka

Tievatuvan tontilla on tilaa jopa sadan hengen telttaleireille. Isommille telttaleireille järjestetään ulkoruokailu. Telttaleiriläisten käytössä ovat Retkitievan WC- ja suihkutilat.

Retkitieva

Huoneessa on kerrossänky ja pöytä ikkunan edessä.

Retkitieva-rakennuksen yläkerrassa sijaitsevat kahvila, ruokasali sekä huoneet. Retkitievan huoneet ovat 2–5 hengen huoneita, osassa huoneista on myös oma suihku ja WC. Jokaisesta huoneesta löytyy pesuallas. Käytävällä on tilavat erilliset suihku- ja WC-tilat. Retkitievasta löytyy myös invahuone.  Alakerrasta löytyvät monitoimitila, luokkatila, peli- ja kuntohuone, suksien huoltotilat, pyykkikone, kuivaushuone ja sähkösauna. Retkitievan huonepiirros (PDF)

Purotieva

Purotieva on viihtyisä lomamökki 2 henkilölle joen rannassa. Mökissä on tupa, WC sekä puulämmitteinen sauna, jossa pesuvesi lämpiää myös puilla. Mökin keittiönurkkauksessa on jääkaappi, kahvin- /vedenkeitin, keittolevy ja mikroaaltouuni.

Metsäpaavo

Savottakämppä Metsäpaavo kerrossängyin 22 hengelle. Iso tupa ja kaksi pienempää huonetta. Metsäpaavossa ei ole WC:tä tai suihkua, yöpyjien käytössä päärakennuksen WC:t ja suihkut. Mökkiin saa tuoda sisälle myös lemmikin. Takassa voi paistaa vaikka makkarat, lisäksi löytyy keittolevy, kahvin- / vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä jääkaappi. Metsäpaavon huonepiirros (PDF)

Lomatieva

Lomatieva on mukava mökki 2–6 henkilölle. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö astioineen, jääkaappipakastin, sähkösauna ja kuivauskaappi.

Jalaspaavo

Jalaspaavo on vaatimaton mutta mukava pieni kahden hengen mökki. Jalaspaavossa ei ole WC:tä tai suihkua, yöpyjien käytössä päärakennuksen WC:t ja suihkut. Mökkiin saa tuoda sisälle myös lemmikin. Jalaspaavossa on kaksi sänkyä, jääkaappi, tv, keittolevy, mikroaaltouuni ja kahvin-/vedenkeitin.

Kurssitieva

Kurssitieva on vuonna 2011 valmistunut majoitusrakennus, jossa on 17 kylpyhuoneellista  kahden hengen huonetta. Huoneissa on lisävuodemahdollisuus. Yhteensä kurssitievaan mahtuu siis 34–45 henkilöä. Rakennuksesta löytyy myös avara monitoimitila. Monitoimitilassa on keittiönurkkaus, kuivaushuone, mahdollisuus luentomallisiin pöytäryhmiin, television katseluun ja yhdessäoloon. Ei lemmikkieläimiä. Kurssitievan huonepiirros (PDF)